BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

ehmmmmmm

Friday, January 30, 2009

assalamualaikum..... Windu ar aku kat korang sume... Korang ni pun satu bukan nak add aku kat friendster ke, facebook ke, blog?? Lagi lah.. Entah korang tgk ke tak, orang bagi address bukan nak g tgk. Pastu msj kat aku blik "azrin, azrin tak leh tgk ar blog ko!!!" Hish korang nie, ehmmm, nie dh tersimpang jauh dah nie! Teringat aku kat sume classmates aku especially sesiapa yg ganggu aku slalu tue ar!!! Yang penting Zulaiha maintain, gambar pose cam nak amik gambar kad pengenalan.... Aku suke kcu dia taw... Tak tau ar nape?? Korang agak?? Harap nanti dapat ar jumper korang sume ag taw... Dalam kelas ni pun ada mantees aku nama dier Sulastri, Thaqib and Nana. Sue ngan Thaqib nie kn couple taw. Setiap kali ada perjumpaan mentor-mantee diorang ni akan dok berdua. Hahaha.. Tak nak ganggu line..... Tapi ar diorang nie bkn bercinta kosong tapi study.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...