BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

APE KABO??

Sunday, April 26, 2009


Lama jugak dah aku tak update blog tercinta aku.. Hye my gang, sejak akhir2 ni banyak sangat kes berkaitan penyalahgunaan blog ni.. Aku pun naik takut gak.. U all macam mane? Sehat kan... Sebelum tu jugak aku ingin ucapkan tahniah kepada kawan kawan aku kat mrsm muadzam shah and smk paya pulai.. sebab masing-masing dah dapat tawaran melanjutkan pelajaran ke peringkat matrikulasi.. Disini ingin aku bagi nasihat sikit.. Korang yang nak pergi tu.. Teruskan sahaja niat murni korang tew.. Jgn dengar snagt cakap orang yang matriks tu susah.. Tipu belaka.. Matiks tu akan menjadi susah kalau orang tak buat betul2 kat sane.. Sape yang minat nak ke sana, mesti akan buat yang terbaik.. Kalo korang ada niat yang betul semata-mata nak menuntut ilmu insyaALLAH korang akan berjaya. Kalo korang dengar citer pasal senior2 yang kena buang mase kat matriks dulu itu sebab diaorang malas nak studi and mula lupa niat asal mereka kat sana..

Aku dapat kat matriks gambang.. Tak gi kot.. Korangkan taw aku kat UTM kan skang.. Mase korang nak daftar pergi tu, aku tgh final exam 11MEI sampai 16MEI.. Cuak do, nak final ni.. Bulan tujuh ni, aku terus wat degree, aku cadang nak amek pure mathematics.. Nak jadi cikgu atau lecturer.. Amacam pendapat korang.. Ok tak??

hah, satu lagi! korang kan sume tahu yang results utk upu akan dikeluarkan pada 1 MEI ni kan.. Wish all of u best of luck.. Moge korang sume dapat pilihan yang korang inginkan.. Kalo x dapat mugkin korang punye rezki takdak kat situ.. Jgn kecewa.. Masuklah matriks.. Kalo sesape yang wat asasi oklah.. Tapi sesapa yang dapat diploma pkir 2 kali.. Orang zaman skang nak jimat umur dik ooi.. Aku ni kalo result utk program Asasi UTM ni ok.. Aku akan amek degree terus.. Kalo nak diikutkan umo aku 22 camtu aku akn graduate.. Pkir2kanlah.. Jgn menyesal kemudian hari sudah.. Harap nanti mase result upu dah kuar korang dah result masing2 hala tuju korang..

Korang ingat tak kes pasal orang tipu yang Solehi meninggal tew?? Hishh.. Tak baik org yang tipu dan sebarkabn fitnah yang bukan2.. macam mendoakan jew.. Malam tew jugak aku ngan Yazre tpon Solehi.. Tgk2 Solehi hidup lagi.. Yang kelaka tu, aku ni ngan perasaan yang sedih kononnya.. ceh.. Siap perkhabarkan kat ustaz KHIR.. Ustaz pun yo.yo.o je beristighfar.. Astarghfirullahalazim.. Lepas tew aku tak sanggup nak tpon kat ustaz nak bagitaw yang ada orang yang prank pasal Solehi mati.. Last2 mesej jelah yang mampu aku bagi.. Tak kenaya kang ustaz tu wat bacaan Yassin utk solehi!! Kui.. Kui.. Kui..

Ingat bab2 mati jgn dipermainkan..

Luv u all

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...