BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..

Tuesday, April 28, 2009



Helo semua... Rajin gler aku tulis blog aku ni.. Padahal bukan ada yang nak bace pun.. Hehehe...


Aku bukannya ape.. Boring gler dok sini bukan ada teman rapat pun.. Aku g ane2 even g makan pun sorang jer.. Bukan ada yang sudi menemani aku pun.. Takpelah.. Dah nasib aku tahu ada hikmah yang besar yang bakal menunggu kelak..


Weh, korang kalau nak taw aku g lah ms aku www.myspace.com/azrinahmad or frenster www.friendster.com/muhammadazrin and tak lupe http://www.facebook.com/ gune alamat emel aku azringenius@yahoo.com .


K ek nanti aku update blog ni lagi mase korang dapat result upu, msg aku kat 0129619816 or 0137980953.


Gud luck....


Korang jangan lupe g wesite seram rancangan misteri jam 12 terbitan ria 89.7 fm (radio singapura), di http://www.kisahmj12.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...