BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

HYE...

Thursday, April 30, 2009


Pejam celik pejam jelik.. Dah nak abis dah program yang aku tgh follow nie.. Dah nak abis dah program spc mara-utm.. Kalo korang nak tahu.. Aku final masa korang tgh nak daftar ke matrikulasi.. To all my fwens yang nak terus melanjutkan pelajaran ke matriks tew.. Buat yang terbaik do your best and try to make your parents proud to have you as their children..
Aku ada masalah skang.. Aku perasanlah.. Sejak akhir2 ni takdak owg nak kawan ngan aku.. Tak tawlah, takkan perasaan aku je kot.. Aku dah menambah akaun owg yang menjadi musuh aku.. Korang ingat aku nak mengalah je.. I do have my own strategy, kalo owg taknak cakap ngan aku.. Ada aku kesah nak cakap ngan diaorg.. Seribu kali korang menolak nak jadi kawan aku.. Sejuta kali aku tak nak kawan ngan ko, (kalo individu tu terasa taw2 sendiri jelah..) Aku tak suka orang yang memang tak cakap ngan aku kat luar.. Bile depan owg pura2 nak cakp ngan aku.. Ko ingat ko tew sapa?? Pelakon kehormat?? Bajet gler korang yang terasa padan muke..
Aku leh wat lebih daripada org tew wat kat aku..
Weh orang yang terasa.. Engko banyak ar kawan kat sini, sebab depa tew sume tak taw ko tu ape sebenarnya.. Tapi aku taw ko sape.. Jgn nak abis program ni sibuk2 baru nak cakap ngan aku..
Aku pun malas nak cakap pasal dia ni.. Mungkin dia tak perasan ape yang aku wat..
Aku nak cakap pasal satu benda ni, aku tak suka bile tgk kawan2 aku kutuk filem Malysia dan sibuk nak proud ngan buatan antarabangsa.. Aku tak marah sangat pasal benda tew, yang wat aku bengang macam nak menggila sebab dia compare fuilem tempatan ngan filem antarabangsa.. Abang ooi, jgn nak compare kite ngan negara barat tew, tgklah teknologi kite ngan diaorang jauh langit dgn bumi.. Tapi, Malaysia sedang ke arah itu yang pastinya..
K itu jelah aku nak merapik petang ni, korang sume doakan kau dapat result yang gempak dalam program ini, wish me luck and pray for my success. InsyaAllah niat baik korang doakan utk kesejahteraan aku kat sini akan dibalas oleh Yang Maha Kuasa
ASSALAMUALAIKUM...

1 comments:

muffin's said...

oh, saba je ngn dugaan :) aku kwn ngn kau. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...