BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

UNEXPECTED MOMMENTS

Saturday, July 04, 2009



Ehm, baru 4 hari MHS da demam. Ni firsttime demam tahun ni.. Hari ini pagi2 da ada program Larian Mahasiswa dari KTR ke padang sukan. Hish, penat gak tapi nak melawan penyakit demam ni ku gagahkan jua.. Tapi semangat tu skjp je. Nak tahu x asal?? Biaselah lepas larian ni mestilah ada program sukan, so aku ni x take part r. Elok2 da daftar dalam acara sukan rahsia boleh pulak krew2 MHS suruh daftar skali ag.. Ape pekdahnyer!! Nasib baek ade gang 4cast nak lepak yazre dan pdot. Boleh r merewang sane-sini. kihkihkihkih... Ha, stu lagi aku nak kongsi story.. Korang taw x yang senior kite kat MZMS dulu?? Em, diaorang pun buat degree kat cni. So, jumpa r mereka.. Kalo ikut pengalaman mase kat MZMS mase kita sume jd junior dorang. Hish, geram gak aku... Naseb baek ade yang bertegor sape dulu, aku dasar nye memang nak tgor kang clap orang plak.. Wei, korang sume doakan aku kat cni. Taknak demam dah. Ni pun skrg mase aku tls blog ni, mulut pun ade rase kelat2 ckit. Em, isnin ni nak stat kuliah dah.. 8hb ni... Nti r aku citer.. Assalamualaikum wbt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...