BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

hye sume maba kembali...

Wednesday, January 27, 2010

lama benor azrin rasa tak update blog tercinta ini.. well maklumlah sibuk dgn aktiviti seharian... apa kabar anda sume... semenjak cuti sem 1 berakhir azrin kini dah masuk sem2 tahun 1.. maklumlah peringkat da naek so pembelajaran pun semakin sukar tetapi dengan kurniaan akal yang hebat Maha Pencita berikan azrin mampu dapat buat yang terbaik.. Alhamdulillah sem 1 yang baru berakhir aritu azrin dapat lulus dengan results yang flying colours 3.93. alhamdulillah itu semua tentuan Allah azrin da wat yang terbaik.. tahun 2010 yang dah masuk hampir sebulan begitu banyak pengalaman terindah tercalit dalam buku memeori bulan ini.. budak 4cast baru batch 15 dah masuk dan azrin berjaya jugak menjadi agent untuk menjayakan program mhs 4cast.. hmm, diorng ni memang terpilih dalam kalangan yang terpilih.. result sem gempak wo.. 3.5 ke atas.. haha.. apepun yang penting apa yang diaorg dapat masa 5 bulan wat kursus asas di sini... tapi yang tak siok ngan depa ni adalah mereka ni tak 'mesra alam' r.. ingat azrin nak tegor dulu... kadang2 senioriti tu nak dijaga jugak... haha
em esok 28hb jan utm akan adakan sesi mengundi untuk mpp sesi 2009/2010 hmm... daripada puluhan calon yang bertanding ada jugak terselit dak 4cast iskandar zulkarnain untuk calon fakulti sains. hehe.. baru tahun satu tapi dah mula menunjukkan ciri seorg pemimpin yang hebat.. kalo azrin susah r.. bukan susah ape tapi susah nak beri komitmen.. lagipun azrin nak pimpin sesebuah organisasi kecil leh r.. besor cam mpp tak larat r koi.. ah gitu kuar dialek pahang pure amek aok.. haha..
sok tak taw nak undi sape rase2 azrin undi sapoe.. tapikan undi anda adalah rahsia.. kihkihkih ada satu yang azrin pelikkan taw kat utm. evo m and pro m... ape ek dua benda ni.. ade org suruh undi pro m lah evo m lah.. em, azrin masih tak clear berkaitan dua benda ni.. tapi yang penting azrin ikut kata PM lah satu Malaysia.. tak gitu?? oklah para mahasiswa turunlah mengundi jadikan peratusan mengundi meningkat dari 94% ke 100%.. haha macam jurucakap fakulti plak.. kuikuikui.. janji azrin ada kesedaran... haha..
mengomel pasal hiburan plak tahniah tv3 kerana sekali lagi mempersembahkan hiburan terbaik daripada pengamatan azrin menerusi AJL baru2 ni... tahniah kepada Aizat yang menggondol Juara Lagu menerusi lagu Pergi.. wah prsembahan malam itu memang agak 'berhantu' huhu...
sedih sangat bila kuar satu statement pembaca setia sebuah akhbar tempatan yang begitu lancang membedal datuk siti.. hishhishhish cian datuk siti.. tup tup kuar pulak cerita yang datuk siti dah tak nak turut serta dalam ABPBH untuk tahun mendatang sama dengan langkah beliau seperti AJL dahulu.. biar apapun keputusan datuk siti azrin tetap sokong dia... huhu..
jangan lupa menonton penampilan istimewa datuk siti dan kris dayanti dalam konsert finale My STARZ LG ahad ni 9malam 31hb jan yek selamat menonton..
ok if azrin ade mase nak tulis lagi azrin akan post kan.. sape2 nak keep in touch leh cari kat facebook ngan twitter gune alamat email ni.. azringenius@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...