BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

IRMA HASMIE KE UTM, JB!!!

Sunday, March 27, 2011

kepada semua kawan2 please jgn mention UTM Skudai pihak pengurusan UTM kan dah tak mau dikenali dgn Skudai tu ha kan dah cakap awal2 tak ade Skudai tu ha dalam peta (actually ade, tapi bkan seperti yang korang faham) so pihak pentadbiran nak kita sebut UTM JB barulah senang orang nak tahu location UTM Main Campus senang orang nak ingat! oklah tak mau cakap banyak ni ha gambar dr twitter oficial irma hasmie with her fan kat boot MyTV3 di tapak konvo semalam kalau tak silap :) enjoy k tgk!!! (klik "READ MORE" kalo nak tgk gambar!!!)
satu lagi gambar!!!
cantik kan irma bertudung!!!

cantik semuanya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...