BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

MAAF, LAMA TAK MENULIS...

Friday, March 25, 2011

Salam 1Malaysia kengkawan yang sudi melawat and membaca blog saya ini.
Tidaklah sesedap mana gteww tapi oklah setakat nak membuang masa korang. lama sungguh tak update BLOG ni ha. asyik dok menghadap si FB and twitter je hahahah.


Rindu sebenarnya nak menulis kembali entry2 yang berbentuk nasihat tapi itulah masalahnya sekarang, terlampau sibuk. Assignment korang jangan cerita tak menang tangan nak jawab. Rasenyer boleh siap kalo buat ikut waktu yang ditetapkan tapi itulah resam pelajar last minutes baru nak siapkan lepas tu hasilnya yang hado sahajalah...

So, buat masa sekarang susah lah senang cerita nak tulis entry2 yang berilmiah cenggitu (bajet professor nak bagi advice haha). oklah pastikan melihat entry seterusnya terbaik dari ladang fresh taw!!! tunggu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...