BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

OWH, DINNER YANG HAVOC!!!

Saturday, March 26, 2011


ASSALAMUALAIKUM WBT...
dengar kata nak dekat habis sem ni, makin banyak dinner nak kena attend. Aku tak tipu sebab 10th April kena attend satu lagi dinner yang boleh dikatakan penting lah jugak, dinner jabatan Matematik UTM Skudai. Dinner ni leh dikatakan sebagai satu najlis untuk meraikan abang-abang senior dan kakak-kakak senior. Rasa macam tak mau pergi tapi ade kawan cakap, nanti tahun depan adek2 tahun 2 pulak organize event untuk kita

So daripada tak mahu or malas nak pergi, so bila dikenang balik cakap kawan aku tu betol jugak kan? so pergi jelah. Biar aku habiskan duit aku untuk pergi dinner macam ni. (cewah perli tu haha). By the way, pada 19th March yang lalu aku dengan semangatnya telah berjaya menghadiri dinner fakulti PHYMISTIC GATHERING NIGHT 2011 (PHYSGAN 11). so, gambar2 yang bakal di share merupakan gambar pada malam tu...

Boleh dikatakan ramai yang terkejut tgk aku pakai baju macam tu malam tersebut. Yelah, aku sendiri tak percaya aku leh pakai mcm tu. Cardigan tu weh. Pas tu adelah kawan aku komen (right after upload gambar ke FB) cakap aku dah berubah. Macam sengal lah jugak aku baca komen2 dorang mahu terketawa besar aku tengok huhu. BTW, kakak aku cakap aku kelihatan kurus sedikit. korang mampu?! hahahha. 
Gitu lepas kena puji terus nak bagi tips nak kurus, boleh?!
makan dalam kuantiti yang sedikit dan yang paling penting makan masa lapar dan berhenti sebelum kenyang harap korang enjoy tengok gambar2 terbaru aku huahau
gambar kat atas ni adalah Izzah dan jangan fikir bukan2 pakwe dier gambar aku kat bawah ni ha :) muizz
ha inilah muiz, a.k.a senior kat maktab dulu... hahaha akhirnya kira kamcing lah ngan dier huhu love dis pic sbb kaler putih oren sgt masuk!
 bersama kak syaza :) ceria jer kak syaza!!! :D
actually, dua2 my course mate. the one in violet is Khud :) MC formal malam itu. dan yang the blue one is Qushairi or Ery. i suka cara dier pose sgt mesra ngan kamera, SESUATU SGT! Hahah

thanks to ahli meja pada malam itu :D tahniah kita menang hadiah Meja Terbaik mungkin sebab kita dress vogue gitu!!! hahaha

inilah Presiden Fakulti aku Azani namanya. tak tahu kenapa setiap kali amek gambar dengan dier aku akan choose gambar tersebut sebagai gambar terbaik ekekekkeek


abang ini, che man namanya! baik sgt n i already congratulated him coz he finally end his MASTER dah viva dah taniah che man!!!

 terima kasih yang tak terhingga kepada yang memilih saya sebagai "Mahasiswa Tahun 2 Yang berpotensi" gonna work very hard :D

motif ambil gambar sama sebab matching gler2 taw! thanks adnin coz being sporting on that glam night!

saje jadi gedik malam tu, btw he is Yazre :D

last but not least, me myself! hahahah kurus ke?! gambar diambil sebelum ke tempat dinner. credit to mr dayad coz make me turn someone else that i myself admired most! :D

untuk gambar seterusnya boleh tgk album di FB yer...
link : https://www.facebook.com/album.php?id=1262670996&aid=2083010

P/s : pening kepala nak paki baju apa dinner jabatan Mathematics nanti... hahhaha. bersahaja sudah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...