BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

TERUJANYA ARTIS DATANG!!!

Sunday, March 27, 2011

Alkisah malam kejadian ini berlaku masa hari jumaat. sebab boring giler dok bilik je since Jumaat petang aku memang tak ade kelas. So, apa lagi dah tibe tyme2 konvo ni aku ajak lah kawan aku, Adam pergi ke Pesta Konvokesyen 46 tapi kali ni dorg tak uar-uarkan sebagai pesta konvo dah kalau tak silap Karnival Inovasi sebab tahun ni kan PM kita isytiharkan tahun ini sebagai tahun inovasi dan sebab itu jugalah aku rasa UTM menyambut seruan itu nak-nak lagi memang selari dengan motto UTM menjana minda kreatif dan inovatif. Motif sangat!!! haha (read more okey kalo nak tgk gambar black huhu)
By The way, memang malam tu tujuannnya nak pergi jalan2 je sekitar padang kawad tu di mana pesta konvo itu berlangsung. Al maklumlah kalau aku tak silap aku tgk Official FB dorg kata malam ni adalah malam kebudayaan sebab kalau tak silap macam pesta konvo taun lepas ada persembahan kebudayaan :). seronok lah tgk adek2 menyanyi, menari so cute! tapi masa aku pergi malam tu tak ade plak panorama macam tu, aku tgk ade dua mamat ni sedang nyanyi. Oh not bad lah sore dorg pitching tinggi and the lowest note aku tgk dorg goreng je best lah. Kalau dorg artis memang bestlah n aku rase dorg tak cukup xpose lagi tu. to dua brader to, keep on singing double up your effort coz i'mm sure you can make money with your voice. Lepas dalam 5 minit aku tgk dorg nyanyi (best glerr taw sore dorg) aku baru taw yang dorg nyanyi tu sebenarnya nak tggu artis kita sorg ni naik pentas nyanyi.. Sape plak artis yang dtg?? dalam hati leh ke artis datang UTM kang dicop hedonisme plak ni. hahahah, tggu punya tunggu akhirnya tibalah saat yang ditunggu (cewah, over lak). tapi sebelum tu aku ade jumpa si syafiq rahim tu. kebetulan dia jadi krew pesta konvo so aku tanya dialah "sape artis yg datang?" dia balas, "artis ni pernah menang AJL". aku tersedak, mati2 aku ingat Siti NUrhaliza nak mnangis aku dibuatnya kalo betol. dia yang tak mahu aku terus bertanya-tanya (hahhaha, cam ayat drama lak). "Black lah azrin!". Oh, black! sedap juga sore dak ni ha..! so Black pon naik nyanyi lagu baru dier Dewi Aryana :). oklah lagu ni, sbb Black kan mesti pitching tinggi. lepas tu aku dgr lagu AKu Rindu Sayang Kamu. so lepas dua lagu ni aku kena balik sebab dak perempuan nak pinjam motor lak :). So, otw balik aku dgr Black nyanyi Sofea Jane. masa atas motor aku dgr org cakap, "Black ke yang datang?" pergerakan kumpulan tu lambat giler samapi menggangu pergerakan lalulintas kami. Dalam hati, kalau lah dier tahu Black lah yang nyanyi mesti pergerakan dorg laju kan. oklah, stop with words. Gonna share wif u guys pictures taken by my fren, Ariz Izuddin (aku songlap dari FB beliau) yelah nak snap ramai gler kot kerumun pentas tu pastu dgn 2MP phone aku, toksah mimpilah... Okeyh, njoy guys!!!

masa ni black tgh nyanyi dengan maskot pesta konvo pada kali ini, Cik Semut hahahah




 giler2 jugak si Black ni adoyai, kepala maskot pon boleh jadi, oklah Black sporting abes!

gambar kenang-kenangan. i wish i was there :( hahah :D

p/s : jum pesta konvo malam ni, kalau tak silap ikut tentatif lah kan. Malam ni ade UTM TOP HOST Finale
pastu ade yang cakap si Jamal Abdillah ngan Ekamatra nak dtg!!! betol ke tak? sama2 kita tunggu!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...